Imitating Gail’s Bakery’s plum cake

The other day I went to Gail’s Bakery and had the best plum cake ever so this weekend I tried to recreate it at home! I’m not going to lie, it didn’t taste as good but still was really good! Here is the recipe :

List of ingredients

1 yoghurt
(we take the pot as a measure)
2 pots of flour
2 pots of sugar
½ pot of oil
3 eggs
½ teaspoon baking powder
1 packet of vanilla sugar
a few plums

Basically you mix everything together except the plums that you had after when the paste is creamy enough. Then you put this mix in a greased tin and it goes straight into the oven (200 degrees) for about 30-40 min!

Tadam!

L’autre jour je suis allée à Gail’s Bakery et j’ai goûté au meilleur gâteau aux prunes du monde donc ce weekend j’ai essayé de le refaire chez moi! Je ne vais pas mentir, il n’était pas aussi bon mais restait tres satisfaisant! Voilà la recette :

Liste des ingrédients

1 yahourt nature
(on prend le pot comme mesure)
2 pots de farine
2 pots de sucre
½ pot d’huile
3 oeufs
½ sachet de levure chimique
1 sachet de sucre vanillé
quelques prunes

En fait c’est très simple, vous mélangez tout les ingrédients sauf les prunes que vous metterez quand le mélange sera onctueux. Ensuite vous mettez cette préparation dans un moule beurré et hop direct dans le four (200 degrés) pour environ 30-40 min!

Tadam!

IMG_0315 IMG_0316

Advertisements

3 thoughts on “Imitating Gail’s Bakery’s plum cake

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s